Crítica “Els Bràquets d’Afrodita”

06-04-19

Aquesta obra creada per As Marias: Lluki Portas (a la qual substitueix Gypsy Nel·lo durant les funcions de Zona Restringida), Lucía Sanchez Cervera i Joana Peralta ens porta a l’Antiga Grècia, concretament ens presenta unes deesses humanitzades, provocadores, naturals, imperfectes i plenes de vitalitat. 

Un trio mitològic que interpel.la al públic i li brinda un humor àcid i reflexiu, que ens permet replantejar-nos vàries qüestions ben actuals, com poden ser: el feminisme, la imperfecció natural i necessària de les persones, la competitivitat que fomenta aquesta societat, sobretot en relació a les dones, a allò què fa referència a la bellesa femenina més suprema. Però, de quina bellesa parlem?

Referències històriques brillants, subtils i plenes de talent. Uns diàlegs intel·ligents, sense prejudicis ni pèls a la llengua.

Una obra plena de matisos, amb un dinamisme tens i constant, una enèrgica posta en escena que no et fa despistar.

Atrezzo costumista, punt immillorable haver portat aquesta peça teatral a vàries barriades de Palma. El context ens fa sentir còmodes, ja que tots i totes hem fet servir el servei d’EMT, però mai hi hem viscut moments tant divertits ni hi hem vist tant bones cares.

Visca totes les Afrodites amb bràquets, naturals i sense complexes!

Hug Gabarró Marsol